Hra bolesti
Anotace: boj rozumu a srdce na pozadí duše
Jako horoucí touha v srdci impotence
se tvaruješ a mizíš v závanu mých stavů
občas hořím láskou novorozence
občas ztrácím se ti v davu
všechny pocity co uchovám si v sobě
mé vědomí se hádá s láskou
snad tato slova dovolí mi překonat
mou netečnost s chutí milovat
mnohá tajemství tě halí
však já je mám přečtená
jak můžu věřit femme fatale co rány solí
i když nejsi láska nechtěná
milovat a nevěřit je tunová past
rozpoltí snad i zničit může
na kolena složí tě tvá slast
v chomoutu jsou trny růže
samota má chlast.
Přečteno 467x
Tipy 1
Poslední tipující: Giuseppe_Lumík
Komentáře (1)
Komentujících (1)