Proč??
Anotace: jo tak to sama nevim co o tomhle napsat, asi ze to bylo kvuli milovane osobe, ktera mi ublizobvala :(
Proč sis z mými city
jen hrál??
Proč líbal si mě tak
přesvědčivě??
Proč šeptal si mi ta
slovíčka něžná??
Proč pravdu se od
jiných dovídám??
Proč překážku k tobě
mi vždy daš??
Proč mě nemůžeš
MILOVAT??
Proč???
Komentáře (2)
Komentujících (2)