Anotace: Vztah dvou lidí (chlapce a dívky). Ona se s ním několikrát rozchází a zase se dává dohromady. Navíc má ale pořád takové divné nálady, že jednou jsou spolu, podruhé ne a tomu klukovi už to doopravdy vadí...
to je asi cesta být ženou a mužem...
20.01.2014 22:26:55 | zelená víla
Je pravda, že původně byl záměr napsat to o muži a ženě, už dospělého věku. Ale nakonec mi přišlo mnohem zajímavější pojmout to přesně jak píšete :)
20.01.2014 22:57:33 | Amable seňor Marek
asi je to můj dojem, ale řekla bych alespoň za sebe, že se jinak dívá a vnímá žena a jinak dívka, za muže mluvit opravdu nemohu...
20.01.2014 23:03:30 | zelená víla
já bych si ani netroufnul mluvit navíc za všechny muže. Tohle je promluva za jednoho kluka, nic víc, nic míň.
22.01.2014 12:31:40 | Amable seňor Marek
a to je fajn... já si také netroufám, jen mi prostě napadla ta změna v člověku, když vyzraje...
23.01.2014 09:34:32 | zelená víla