Zahřátí
Anotace: ...motto zahřátí...
I když venku nevlídno je
mou duši zahřívá
přátelství tvoje
vílo v netu ukrytá
i když venku mlžný opar
stírá pohled do dáli
vím,že za oponou dar
duše moje odhalí
i když venku snížek padá
mráz přichází do dolin
hladím,kde nožek něha
staví lásku z rozvalin
i když venku kapky deště
mrholí jemně okna
vnímám,cítím děvče
ze sna
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: Hančí, Jana B.
Komentáře (1)
Komentujících (1)