Lásko?
Přál sis
at písmem prstů
píšu ti na záda
a může to být cokoliv
Snad měla bych psát to
co nahlas nedokážu říct
z čeho strach mám
Odvahu však nenacházím
tak píšu jen jeden velký otazník
s tečkou jemnou jako polibek
Tvé láskyplné objetí
je tou nejjasnější odpovědí
a já už se nebojím
Přečteno 718x
Tipy 15
Poslední tipující: Zbynislaw Thinkiewicz, Jenda P., Danger, Akrij8, James Libustka, lexus, kamínek, Záklopka, poeta, melebele, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)