....
...
..
.
Lepivým štěstím hrají
Když lžičku s medem
Napadají
Zdobené rudým závojem
Tvé rty
A jak v světle nočním vypadají
Když do třpytu jsou oděny
To se hvězdy studem
Rozpadají
Měsícem netknuty
I komet houfy ódy pějí
Galaxie rozeznějí
Tóny něžné
Pro Tvé lehké snění
Pod polštářem
semknuty
Když políbily půlnoc
.
..
...
....
Nenapravitelný romantik...:D Ale pokud nebrečíš u smutných filmů, beru to zpět :D
23.01.2014 20:08:54 | Favi