Anotace: Dobrá rada do života nikdy není dost dobrá.
Jaká je niterná touha,
Kdo ví, co vše cítím,
Že by halucinace jen pouhá
Že bych utápěl se pitím
Zmatený procházím světem
Vzhlížím k nevinným dětem
To ony jsou tím darem
Nemají vůli svobodnou
Neprošli života varem
Neznají pravdu obdobnou
Naší povinností jedinou
Je mít děti, vychovávat
Bavit se i s rodinou
Vzpomínky dobré uchovávat
Vždyť život bez lásky
Odpověd bez otázky
Není smyslu s nenávistí
Není smyslu se závistí
Tak změňme sebe a vše kolem
Není už času nazbyt, honem !
Než zabijeme planetu
Než skončíme jen na netu.