Chápeš mě, když čteš tyto věty?
Tobě s důvěrou odhaluji své vnitřní světy.
Vysvlečen donaha ruce se třesou,
dech trochu zrychlený, bolest na prsou.
Na Tvém pohledu velmi mi záleží,
bylas mou můzou, to právo Ti náleží.
Čti jednou nebo klidně mnohokrát,
na tom nic nezměníš, budu Tě mít rád.