Mít kamaráda...
A věřit, že mě neopustí ,
když ucpávat budu lidem pusy
a bránit ho a nežalovat,
když všichni budou ponižovat.
A snít a věřit na pohádky
i když drakům je čas krátký..
To všechno se smí , jen když máš přátelství.
Jsi si vědoma,že přátelství mezi mužem a ženou neexistuje,pokud nebyli milenci a pokud jsou nadále v kontaktu?Vím to jistě,mám zkušenosti.
25.01.2014 20:31:26 | Bakchus
Nejsme přátelé..jsme jen ti co se denně a nebo občas potkávají a tato báseň je pro všeobecné přátelé...a vlastně byla věnována jednomu, co mi včera napsal že přijímá moje přátelství...:-) napadlo mě to hned jsem mu to napsala a on mi napsal že to mám dát sem...
25.01.2014 20:37:06 | Liduška