Stárnoucí amor
Lítám už po světě věky
a prožít chci taky
kousek té lásky lidské
Snažím se poznat
a potom se doznat
jak chutnaj´ polibky čisté
Na světě si mě dobíraj´,
že už skomíraj´
mé střely, jež do lidí míří
Není mi dvacet,
však co viděl jsem facek
a láska se dál po světě šíří
Přečteno 461x
Tipy 7
Poslední tipující: Dimitrij Francheskoli, PacificTrans, Stepbystep, danaska, Firren
Komentáře (3)
Komentujících (3)