V koutku ticha u své milované
S milovanou ženou být, to potěšení veliké.
Za ruku miláčka vzít, a její oči hluboké.
S milovanou život žít, být jí cenou oporou.
S láskou bdít i snít, stát se její podporou.
Koukat lásce do očí, slyšet její smích.
Svět se rázem zatočí, líbat ji, to není hřích.
Tisknout své nahé tělo a být vzájemně objímán.
Líbat tvé nahé tělo, být tvou láskou milován.
Komentáře (0)