Pocit viny
Nevrátíš se zpátky
Do náruče ženy,
jež zradila Tvé city !
Pocit viny nesouvisí
s postojem blaha a lásky
kterous jí kdy věnoval.
Pramení z Tvé slaboty
a možné beznaděje...
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
Komentáře (4)
Komentujících (2)