Loučení
Zanech mě mému osudu
možná tu budu, možná nebudu
za tmavou oblohou stříbřité je nebe
a v každé hvězdě zřím kousek Tebe.
Až tedy proletím tunelem k záři
uvidím na nebi Tvůj úsměv zářit
pozdravy vřelé na šťastný let
nebude snadné svět opouštět.
Odpusť mi prosím ty moje nálady
stížené stavy a hloupé nápady
na každé vteřině, co byla kdy bez Tebe
ulpěla tíseň, těžká jak z kamene.
Tělo mě zrazuje svou vlastní chybou
mysl je tlačena podivnou silou
a lístek do nebe dávno již mám
co mě tam čeká snad bude fajn.
Přečteno 439x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, lienka-love, Do Ga, isisleo, jitoush
Komentáře (5)
Komentujících (5)