Hledám radost, někam se mi schovala,
staré fotky v rukou mám, zda někde nezůstala.
Podle Freuda hledám ji i v ložnici,
nicota a beznaděj, jak v prázdné sklenici.
Maska z tváře k zemi padá,
koukejme .... toť podoba má pravá.
Nemám nic .... však myšlenky jsou čisté,
že najdu co hledám, není vůbec jisté.