Anotace: Někdy nemusíme vidět do budoucnosti, abychom věděli, jak to dopadne
Sbírka: Veršotupecké počiny
Vidím sirky
v ruce tvé
škrtátko
v ruce mé
Vidím oheň
hoří v nás
tráví nás
ničí nás
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?