Vzdušný zámky
Kreslils mi do dlaní
španělský zámky
a taky ty estonský
ale ty
už tehdy
ztratily svý kouzlo
Přiměls mě
přestat házet všechny svoje
dutý myšlenky
na papír
tak je radši píšu rovnou tobě
a stejně to vyzní
jako hodně nepovedenej
žert
a z těch mejch odpovědí
čiší amatérismus
přestože jsem v tomhle temným oboru
bejvala nejlepší
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: želvička001, Aiury, zelená víla, terezkys, Isquieasuus
Komentáře (1)
Komentujících (1)