je křehká
Je tak křehká,
a tak lehká.
Slovy jí nepopíšeš,
i když slov je hodně,
do srdce si zapíšeš,
z vrcholu na dně,
Houpačka ve větru,
i ta je stálejší,
pár citů tam naperu,
jen foto konejší.
Přečteno 467x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Robin Marnolli, zelená víla, Daniela
Komentáře (4)
Komentujících (3)