Anotace: <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;">Miluji...
Miluji všechno, co přináší mi život,
vše kyselé jak víno, vše hořké jako pivo
Miluji žití, ať už drsné je či hladké
do vlastních sítí chytám jak slané, tak sladké
Miluji svůj život se všemi příchutěmi
Nekonečný Vesmír i tu modrou Zemi
Miluji bytí, ať už velké je, či malé
Miluji vše, protože vše je dokonalé
Díky lásce vím, že nejsou negativa,
jsou jen různá místa, odkud se můj život dívá
na mocnou výšku hor a hloubku propastí,
Bože jak jsem šťastná, že jsem toho součástí
Existence dýchá, sám život je živý
příchutěmi míchá svůj nápoj spravedlivý
a není tu nic, co mělo by mi vadit
když spojím rub a líc ve snaze s životem se sladit
Nikdo neví, co je láska, dokud nemiluje sebe
neví, že ego je maska bez které je peklo nebe
proto předsudky se řídí a odmítá věřit tomu,
že co zaseje to sklidí a že smrt je návrat domů
Oheň, voda, vzduch a země má být rovnováhy hra
neboť vše, co je, je ve mně a ve všem, co je jsem já
Tak už najdi svoji duši, potom uzavře se kruh
který jedinečnost zruší, všichni společně jsme Bůh
Dobré víno je trpké, avšak život často přináší kyselé. OK A ... smrt je návrat domů ... Bůh je ve všem a my jsme v něm ... stačí jen otevřít srdce ... tak to si myslím i já.
26.02.2014 09:25:06 | VEDz RVAHEs
...jak někdo může mít rád kyselé víno?
...nebo ho snad milovat?
...nikdy jsem nepřišel na chuť podřadnému vínu...jedině když...není na výběr...:-)
..ale možná by stálo za to ochutnat dobré víno...
31.01.2014 01:24:00 | Robin Marnolli