Anotace: ...
Musí zabrat ještě víc
víc v tomhle úseku Ondřejovic
nahlodávají papouškové
v posledních minutách snahy
zachránit čas který dávno vypršel
kapr konečně zabral ...
... a byl to vůbec kapr? ...
04.08.2014 09:32:36 | JardaCH
Hlavně, že zabral.
12.02.2014 12:14:56 | Psavec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?