Svedena
Anotace: trochu upíří láska :)
Pod kapkou rubínu, valčíkem šarlatu,
obklopí touha tvá suknem má křídla,
mrazivě černá noc na rudém brokátu
možná i s příslibem dobrého bydla
S odleskem špičáků, zlákáš mě ze všech cest,
propastmi pohledů lačných mé krve,
temnotou v očích mě vedeš, kam chceš mě vést,
na posté ještě snáz, než napoprvé.
Přečteno 470x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Danger, angellka, poeta, Bakchus, Amonasr, CoT
Komentáře (1)
Komentujících (1)