Zítřek nikdy neví
Anotace: O muži, co se smířil s rány osudu jako byl odchod lásky a který odešel jinam žít sám, ale ani to mu nakonec zdá se nebylo osudem přáno.
Sbírka:
Autorádia
Prožil jsem lásku s výstrahou,
srdce jsem opatřil ostrahou,
smutek jsem nechal za Prahou,
nechal jsem se unést Ostravou.
Stalo se šťastnou náhodou,
byl jsem přítel s výhodou,
mohlo to skončit nehodou,
že ne je mi dosud záhadou.
Kráčím si s dobrou náladou,
střetnu se s mojí bývalou,
ano tou, co bydlí za Prahou,
bloudí s frajerem Ostravou.
Zakopem sekeru válečnou,
vidím ji rád zas šťastnou,
podám jí ruku pomocnou,
sednou na tramvaj správnou.
Já jdu si chůzí houpavou,
míjím poštu i s hospodou,
zbylé domy před trafikou,
sledován dívkou nesmělou.
Zabral někdo jemně klikou,
bojoval s velkou nervozitou,
dvakrát na mě kývnul hlavou,
havraními vlasy kučeravou.
Historku vypráví zábavnou,
že už týdny je nenápadnou,
v životě mém hvězdou,
srdce si do oka padnou.
Ani zítřek nikdy neví,
co přinese,
co vezme,
natož kdo zmizí.
Přečteno 537x
Tipy 2
Poslední tipující: Madanik
Komentáře (0)