Anotace: Ten kdo nezažil to prostě nepochopí . . . . je to jako když padá nebe . . . věřte - to fakt ku**vsky zebe . . .
Pěkná báseň. Obsah je krásný a, ač trochu smutně, pohladil po duši. K formě: je to (můj názor) půl na půl. Půlka je úžasná a druhá nějak ... pokulhává. Celek je však pěkný. Moc se mi líbí (chtěl bych vyzdvihnout) dvojvrší ...
"chtěla jsem všechno a teď nemám nic
vím to – vždyť odcházíš pryč"
... které mi připadá pří vší své krutosti jemné a nádherné.
Pěkná báseň :-)
01.11.2014 23:40:20 | ElaJah