Rád vracím se do dob
tam,
kde byly jsme jen Ty a Já
Já byl jen tvůj
a tys byla má
V té době Ti bylo 16
a Já měl čerstvých 20 let
zavírám oči ať mám Tě zas zpět
Chci Tě mít zpátky
aspoň v jednom ze svých prázdných snů
už jen díky tomu
vrátíš úsměv do mých všedních dnů.