Pejsek a kočička
Anotace: Pejsek a kočička vařili dort...
Pes, co sedí na baru,
pije skotskou whisky.
Kočka v mlžném oparu,
líže mlíko z misky.
Mrknul na ní okem,
whisku hodil bokem.
Že tu čeká na lásku,
koupil mlíka bandasku.
Teď jsou spolu na festu,
pes si našel nevěstu.
Přečteno 434x
Tipy 8
Poslední tipující: Madanik, Sýkorka07, Isquieasuus, poeta, RyxiraAmyGinger, CoT
Komentáře (1)
Komentujících (1)