občas,
po zamilované noci
se stává
...dravá řeka ...
...se stává
obrazem
jsi svých snů.
bez pláče
se oddáváš
a vzlykáš
nad smutkem povýšená
chtící
rychlost světla času
ať už se
čtyřikrát rozední
a já si tě na pár dní
přivlastním...
a vychutnám
bez pocitu zadostiučinění
bez pocitů
jen z lásky
takového,
jaký jsi
můj
a já tě vlastním
v srdci tě mám