Lopaty králem vodopádu
Šeptám slzám v duši,
stvolům nedotknutým jarní trávy,
Stěny vpíjí drápy,
jemně vánkem příchutí rtuti.
Plně prázdná místa.
Kuličkou duhovou rány zhojí,
vodou smývá a celí,
na vlnách přátelství.
Myšlenkám poroučím
... mučivým ...
s obručí na srdci.
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: Neobratná, Romana Šamanka Ladyloba, Zrska, Amonasr, enigman
Komentáře (0)