narodilo se
Anotace: ... v nousemí ...
.
namáčené ozvěnami
se sluncem po žních
a nousemí tě opakují
nocemi opilí se stíny
a naboso jde bonnie
najednou bez klajda
a je hýrou a je tajler
a smí hladit báječně
objímané toulalo své
se sluncem po žních
a nousemí už opakují
i doutníkem do deště
přijď ještě a konečně
.
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Zrska
Komentáře (1)
Komentujících (1)