Anotace: Po tísícíosmistépadesátétřetí to samé, stejnými slovy v jiném pořadí aneb, když máme něco na srdci a necháme si to pro sebe.
Chtěla bych...
...pokrýt tě polibky od nosu k patě,
beze slov říci jak moc ráda mám tě,
chvět se ti v náruči po tom rozhovoru,
společně vydat se pěšky do Mordoru,
zjistit zda vřelé rty máš jak svá slova,
a pak si promluvit o nás dvou znova,
ráno se probudit vedle tebe
s vědomím že tu noc požehná nebe