Mnoho cest
Anotace: Moje prvotina. Budu ráda za každý komentář.
Mnoho cest znám,
jen jedna vede tam.
Tam, kde budeme oba šťastní
a budeme jeden druhému vzácní.
Já stále doufám, doufám v lásku Tvou
a že mě mé smysly nezklamou.
Bolí, bolí mne každý pohled na Tebe
a každé pomyšlení, že zas budu bez Tebe.
Komentáře (2)
Komentujících (2)