Anotace: ...
Leukoplast na duši...
a vodě odolný!
a slzám... !
...kéž už nikdy tak hořké nenastanou...
Medové plástve...
Obkládáš mne
sladkou
voňavou
magickou
láskou
Ulpívám
bez boje
ba naopak se vzdávám!
dobrovolně
Darovals mi lásku
hezky pozitivní a hřejivé, více takových to básní i po - citů..
17.02.2014 11:10:25 | zelená víla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?