Anotace: Tak opět něco málo o tom jak cítím lásku.....
Už vím,co je plavat v horkém písku
a bloudit v poušti.
Já znám tropická vedra,snad možná proto,
že cítím,že stvožen jsem právě z tvého žebra.
Snad stokrát do skla třísknu,
když má fantazie loudí,
tvá tvář mě mile zaskočí,
snad proto,že vidím sebe,
když se ti koukám do očí.
ty odlesky... zamyslela jsem se, díky.. já asi sebe v těch očích nevnímám...
21.02.2014 16:15:21 | zelená víla