Umíš ještě uvařit čaj?
Přikryjem se
kotník ke kotníku
a budem vypadat trochu jako plavý kočky
s instinktem lovců
ješitně
rozsypem stereotypní skořici
abychom si mohli zlehka
v hustý hře milostnýho kumštu
uvařit jeden šálek čaje
mýtus o zrození podsvětí?
nebo kočka a myš
miláčku...
kdy mne kradmo sníš?
Přečteno 468x
Tipy 20
Poslední tipující: Philogyny1, Jin&Jang, enigman, angellka, Luky-33, isisleo, jitoush, Amonasr, takova, poeta, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)