Měsíc
Anotace: Jsme individua , kde na větší vzdálenosti, není místo pro lásku ....Každy vede svůj život, každý má svou dráhu...
Jsi jako Měsíc,
i Ty máš své fáze.
Já chtěla bych se dotknout Tvé tváře
a cítit Tě víc.
Jenže Ty jsi Luna,
zahalená tajemstvím.
Otázka, zda poznat Tě smím,
zůstává otevřená a nezodpovězená
nadějím mým.
Tak jsem ráda za ty chvíle,
kdy jsem s Tebou.
Dřív, než budeš couvat po obloze
a zmizíš mi v novu.
Někdy jsi blízko,
že na vlnách přílivu
mohla bych se Tě dotknout.
Jenže Ty jsi Měsíc
a já Slunce.
Jsme si nablízku,
ale nikdy se nestřetneme.
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana B.
Komentáře (2)
Komentujících (2)