kdyby i tma byla
až ukradnu všechna světla
lampám v parku
a utopím ho v bílém vínu
abys to nepřečetla
a z básně neuvidí
nikdo ani čárku
stejně se nenajdu v tvém stínu
ne však s mukou
fakt!
naopak
pak
budu se ve tvém světle koupat
šťasten z tvých očí, úst, rukou,
klína...
ze dvojice poupat...