Čekal jsem v tvé básni skrytý
aspoň náznak vaření.
Ty jsi však tady vyjevil
krásné srdce bušení...
26.01.2007 22:24:00 | Mourek
Tak to držím palečky,aby příštích sto bylo taky tak krásných.
Čauky a pozdravuj Tvou Lásku.
25.01.2007 15:12:00 | kouzelníček
Koukám, že už tě přešel tvůj věčný hlad...a dostal jsi chuť na něco lepšího...džemíku :-)
25.01.2007 13:44:00 | no
Jednou stovku oslavíme
s objímacím pohledem
vychutnáme lásky chvíle...
s chutí... jak to dovedem...
Možná se ti to zdá zvláštní,
ve stovce se takhle mít...
život však je pro nás básní,
dokud srdce bude bít!!
Tedy... ta je!!
:o)
25.01.2007 13:17:00 | Cecilka