Touha... (po tobě)
Anotace: Když nemám naději - vymyslím si ji ;-)
Plno hvězdiček na nebi - víš,
že mé srdíčko stůně mi?
Láskou k tobě plápolá - mám zavolat doktora?
...je večer, Slunce už šlo spát,
snad krásnej sen se Ti bude zdát
a co to bude v něm?
Lásko, dovol mi být tvým andělem,
né na chvíli - napořád,
dokud nám srdce nepřestanou hřát,
dokud náš dech nezačne usínat...
...snad máme stejnej sen!
Nezbývá mi nic, než Ti sbohem dát
- Lásko, nech si o mě zdát!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)