Jen dodatečně
Anotace: Jen pro představu, že jsem sebrala tu odvahu..ti to říct
Zdalipak mi alespoň vteřinku věnuješ
než ve své posteli přestaneš vnímat svět
Zdalipak mě alespoň kouskem těla miluješ
a pamatuješ-li si nějakou z mých vět
Neboj se, nebudu si na tě dělat nároky
já jen, že mi scházíš
já jen, že mám odemčeno
a ty nepřicházíš
Když tě spatřím, všechno kolem bledne
jsem jeden velký kýč
však city tvé jsou nedohledné
co dohledné jest - je můj chtíč
Neopakuj, že nemám to brát vážně
Už neříkej, že je to pro tě nic
já nemám tebe, máš mě
a milování bylo přece vždycky něco víc
Ne, nebudu tu ronit slzy
na to už mě život naučil
že kdo o ně nestojí
ten by je nesušil
Tak jsem ti jen dodatečně
chtěla říct vše co jsem neřekla
ale jak už známa jsem si
raději jsem utekla
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka, Libby New
Komentáře (0)