Klínové písmo.
-Když píši ti na podbřišku vyznání prsty,
není to písmo klínové.
Když píši ti na slabiny naše jména,
vyměním praktiky staré za nové,
touha a vášeň je naše měna,
na stěnách tančí obrazy stínové,
myšlenky obracíš jen v jednu chvíli...
Stokrát se zachvěješ,
než dojdeš k cíli.
Vášeň však zahoří
znovu,brzy.
Má ústa tiše hovoří,
když něžně líbají kůži,
pot a slzy.
Tak,jako poprvé,
vůbec se nebráním,
napsat ti vyznání na klínu havraním.
Však změnu udělám,
docela malinkou.
Svou touhu vyjádřím...
normální latinkou.
Přečteno 723x
Tipy 25
Poslední tipující: Radhuza, Roger, Záklopka, enigman, Majdalénka, střelkyně1, hanele m., Jana B., hypertenze, básněnka, ...
Komentáře (17)
Komentujících (7)