Nechte mě bejt!
Říkáte mi, že jsem divná, když neuznávám politiku dvou.
Možná, že mě nezajímá. Možná, že mám svou.
Říkáte, že to není normální, že nepoznám štěstí.
Možná nechci zákazy a hádání. Možná nechci další rány pěstí.
Říkáte, že člověk má ve dvou žít. Od rozvodu k rozvodu...
Možná, že chci jenok klid. Možná, že chci svobodu.
Říkáte mi o morálce. V monogamním světě má se k někomu patřit.
Možná sami nechápete, že mít rád neznamená vlastnit!
Říkáte mi vyber si už nějakýho pána! Nevyčnívej a buď potichu!
Možná je chci všechny, možná chci být sama. A možná, že mám poruchu...
Říkáte mi, že žiju v ulitě když nemám svou dvojku....
Možná chci žít v komunitě...a možná, že chci holku!
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: Pučik
Komentáře (0)