Už zase plavu ve hvězdách
Černých hlubinách
A v ozvěnách si
Na patách
Stavím
Své zarputilé zámky
Značkové krámky
Zn. SVĚT
Jen pro jednou ne sám
A i když na srdci si
Věšíš zámky
Na mě září v dálí
V kalendáři
Tisíců světelných let
A třeba jsem pohádkář
Tebe bych si vyběhal i
Na oběžné dráze
Zbořil teorie černých děr
Dal slovům smysl
By z nich nestaly se
Pouhopouhé fráze
A naším dlaním hvězdný směr
Ruší mne velká písmena na začátku každého řádku, ale je to jen úprava, jinak palec nahoru:-)
RM.
07.03.2014 09:45:47 | Robin Marnolli
Tohle je jednoznačně paradní kousek !
07.03.2014 09:04:08 | xoxoxo
A střelkou kompasu i slovy míříš... v tom krámku zn.SVĚT, pro dlaňe milované... na jih i na sever
07.03.2014 06:45:19 | básněnka