Anotace: ...
Probudit se rozechvělý po dlouhé táhlé noci
s kocovinou na ramenou, bez jediné kapky
zbaven kouzla, tajemnosti
vzdechy pián bez liché klapky
V paměti se třesou chvíle na sezení v trávě
na místa kde nemluví se, kde montují se hvězdy
cítím mlhu ve své hlavě
schoulen tiše čelem ke zdi
Vidím všechny sličné slečny z láskobásní mých
i ty, které dvořily se a nabízely rty
jen ty v dáli osamělá, kde králem světa sníh
jen ty v dáli netušící hlavní roli této hry