Rekonvalescence
Anotace: Vyndat stehy a jdeme dál :-)
Srdce ptá se nesměle a tiše v těle duše,
proč zpola naplněná nůše nesla trní a ne růže,
proč selhala Amorova kuše?
..Nuže...
Vem pár stužek a střihem nůžek ozdobíme v těle malý růžek,
busta-malý bůžek a batůžek.
V něm necháme tu radost zase růst, pupeny, květy a celý štěstí strom..
Krom srdce větve v těle, silné a již smělé,
prorostou mým Já rychle jako hrom.
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
Komentáře (0)