Anotace: Prostě jen takový nápad...
To není fér,
takhle položit se
na lopatky.
Ty nejsi Goliáš,
ani koš na odpadky.
Tak proč tady s výlohou
nabízíme to,
co máme.
Proč jen já vím,
že to neprodáme...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?