za posledním slovem
slzou rozpitá tečka
ukončí rozlet slov
ostrovem,
mapou nenaplněných snů
přibitou rezavým hřebem smutku
na dopisní papír
čtu stále znovu
a slova mezi řádky skrytá
začínají hřát
touhou po tom, co už bylo
než
opustili jsme cestu bílou
pro pár barevných skvrn v dáli
co měli jsme za květy cílů
teď zklamání z ošidných barev
tě vrací tam, kde tě
na každém centimetru vítají
oči, ruce a ústa