V lednu
Anotace: Zkoumal jsem tuhle na mapě, že je nás tady v Evropě, více než miliarda srdcí.
V potemnělém pokoji,
dva u krbu se milují,
na okno kreslí bílou leden.
Zkoumal jsem tuhle na mapě,
že je nás tady v Evropě,
více než miliarda jeden.
Komentáře (0)