V sadu,v trávě,mezi kvítím,
skrze listy slunko svítí.
Stromy se smějí s jarním větříkem,
růže se oblékly trnovým svetříkem.
Láska poletuje na křídlech zázraků,
MILUJI TĚ,křičím vzhůru do mraků.
Ležím v trávě,nebe nad hlavou a musím se smát,
mezi růžemi nese se: já tě mám taky rád.
Sladké, bezstarostné mládí na křídlech z těch veršíků cítím.
I mě bylo náct v minulém století:)
18.03.2014 13:34:38 | sluníčko sedmitečné