Už je tomu pár dní
Co jsem ji neobjal v náručí
Pár krátkých dní
Přijde mi to až absurdní
Jak v tropech čelit polární noci
Když se zvony rozezní
Bez jediného záchvěvu tónu
Polednic
Jsem pošťák bez dopisů a
Pohlednic
Jen napůl přichystán
Není-li času pomoci
Bude ze mě sprinter
Jeden z běžců
Na dráhách Maratónu
Než mi stane opět v náručí
pěkný. jde ti to moc hezky.:) Nemůžu se dočkat, až tě někdo sekne jako králíka a stáhne z kůže :D Nevěřím, že někdo může být pořát takový optimista :D ale kdo ví :D
PS: ale jestli mi to vyjde. přerod bude bolestivý:D a ty se vykuklíš jako larva. Na krásného, černého motýla :D
18.03.2014 04:14:24 | Favi
Optimista? No doma mi říkají slepý Hovado.. Třeba to bude Ono.
Přerod, co mi chceš pro larvu boží provádět?! (=
18.03.2014 21:42:11 | Roger