Poklona ženě mé je poklonou věčnému Bohu
Anotace: ... a Bůh je pro mne víc, však ty sama jdeš semnou Jemu vstříc.
Objímáš strom s láskou k Bohu ženo má,
i mne se stejnou láskou objímáš.
Tvá láska, má paní, není rozmarná;
vždyť k Bohu radost v úsměvu posíláš.
To krásné i moudré od tebe jest,
ty uchopilas takto vznešeně dar Boha.
Bůh ozařuje každou tvou cestu z cest,
Bůh dal mi tě poznat... My milujeme oba Boha.
Proto nebojím se před Bohem klanět se ti,
a nebojím se takto klanět k Bohu.
Pro duše s láskou i pravdou neexisuje smrti,
já ukláním se Bohu i tobě... S láskou mohu.
Komentáře (0)