Anotace: Cítím, jak mě láska mění, jak ve mě dýchá ta svěží síla z pralesů, ta láska je jako rozvodněná řeka, a kouzlo má, jak letní vítr, co v polích prstem kreslí do klasů.
Láska tě změní
Cítím, jak mě láska mění
jak ve mně dýchá ta svěží síla z pralesů
ta láska je jako rozvodněná řeka
a kouzlo má jak letní vítr, co v polích prstem kreslí do klasů
Volá mě něžným hlasem
někdy šeptá, o vášni a prameni neřestí
a díky milencům dávno vím
že láska má, zná ten návod na štěstí
někdo řekl, že tančím na sudu střelného prachu
když krédo mám, ať z plných plic dýchám s každou vteřinou
pravdu měl, já život svůj, přijímám bez rozpaků
i když vím, že ne všichni mi to prominou
Tak rád tě změním v bouři v oblacích
tam své rudé rty do mých úst svěř
a v elektrizujícím tichu kolem
ve vteřině pochopíš celý můj svět
Ať je ráno nebo půlnoc
co na tom vlastně záleží?
stoupáme výš, jako dva tažní ptáci
za obzor, znovozrození, bez zátěží
Volá mě něžným hlasem
někdy šeptá, o vášni a prameni neřestí
a díky milencům dávno vím
že láska má zná, ten návod na štěstí
(Hanuš Šparlinek, 20.3.2014, věnováno Caroline)
Na můj dětský vkus moc dlouhé a nepřehledné, ale líbilo se mi to :)
31.03.2014 23:23:19 | SmallGeorge