OSUMNÁCT
Jsem dnes celá rozněžnělá,
že bych snad i básně psala.
Je to Tebou? Nebo jarem?
Topím se v Tvých očích málem.
Směješ se na mě z obrázku
a já si promítám
naše chvíle nesmělé
a potom i ty více smělé.
Snoubí se v Tobě divokost s plachostí,
je to jen Tvou mladostí?
Jsi krásný exotický muž
a já se nemohu dočkat už.
Toužím Tě vidět,
toužím Tě hladit.
Jak si mám svou hlavu chladit?
Než se zase setkáme
a více se poznáme?!
Přečteno 574x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (3)
Komentujících (2)